Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Silenci z Manhattanu / Mad Men - 7.serie (2015)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Silenci z Manhattanu / Mad Men - 7.serie (2015)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% Názov:Silenci z Manhattanu / Mad Men - 7.serie (2015)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:18.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-25 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Kde je pravda … Kultovní americký seriál o reklamních i jiných klamech.


    WIKIPEDIE

    Jazyk: EN
    Titulky: CZ - v obraze
    Originální název: Mad Men
    Rok výroby: 2014 - 2015 ( ČT 2016 )
    Vysílání: srpen - listopad 2017
    Délka: 14 x 47 min. ( cca )
    Žánr: Drama
    Bonusy: Ne
         
    Seriál Mad Men (2007–15) patří k nejoceňovanějším pořadům americké televize. Kromě dalších cen se může pochlubit mj. třemi Zlatými glóby
    v kategorii dramatických seriálů a čtyřmi Cenami Emmy v téže kategorii. Jeho anglický název je typicky americkým mnohovýznamovým
    spojením slov Ad Men (pracovníci v reklamě), Mad Men (muži z výstavní třídy Madison Avenue, kde smyšlená reklamní agentura sídlí)
    a konečně Mad Men (šílenci, což odpovídá životnímu stylu většiny hrdinů seriálu). Vytvoření českého názvu proto představovalo
    značnou výzvu a skončilo určitým kompromisem – Šílenci z Manhattanu.

    Seriál je časově zasazený do šedesátých let a místně pak do prostředí fiktivní reklamní agentury Sterling Cooper, v níž sleduje osudy zaměstnanců a majitelů, včetně kreativního ředitele Dona Drapera – charismatického génia, alkoholika a vraha, skrývajícího se za ukradenou identitou. Za fenomenální úspěch seriál vděčí krom jiného faktu, že díky prostředí reklamní agentury se mohla stát jeho stěžejním tématem konzumní společnost. Postavy působí, jako by vystoupily ze stránek dobových magazínů zaplněných obrazy dokonalých hospodyněk v lodičkách.

    Děj pak nabízí lákavý únik do jednodušších časů, kdy se kouřit smělo všude, alkohol v práci byl součástí stylu, sexismus byl sexy, stejně jako návyk nechat za sebou v parku po pikniku odpadky. Podvádění pak bylo běžnou součástí života a do jisté míry potvrzením „mužnosti“.
    Jedna z reklamních kampaní na seriál ostatně hlásala, že „Nevěra je zpátky“.

    Časová pásma / Time Zones - 22.8.2017 - 20:20 - 46 min.

    Don na nucené dovolené zásobuje Freddyho reklamními slogany a pokouší se zachránit svoje manželství. Peggy nevychází s novým šéfem kreativců Louem Averym, zatímco Joan se podaří sehnat prvního zákazníka. Pete si užívá života v Los Angeles na rozdíl od Teda, který se věnuje výhradně práci. Také Roger vychutnává život a snaží se porozumět mladé generaci.

    Pracovní den /  A Day's Work - 29.8.2017 - 20:20 - 45 min.

    Don tráví většinu času doma a jeho sekretářka Dawn mu zprostředkovává informace z kanceláře. Pete chce získat síť kalifornských prodejců Chevroletu, ale kancelář v Detroitu to chce mít pod kontrolou. Na popud Jima Cutlera se Joan vzdá postavení provozní šéfky a odstěhuje se do volné kanceláře v oddělení accountů. Don se usmíří se svou dcerou, když jí přizná, že je na nucené dovolené.

    Exkurze / Field Trip - 12.9.2017 - 20:20 - 45 min.

    Don na žádost Meganina agenta odletí do Los Angeles, aby své ženě domluvil. Megan není nadšená, zvláště když se přizná, že momentálně nepracuje. Poohlíží se po jiném místě, ale Roger mu řekne, aby přišel do kanceláře. Ostatní partneři však mají jiný názor a Donův návrat je podmínečný. Betty má pocit, že se svým dětem dostatečně nevěnuje a odjede jako doprovod s Bobbyho třídou na návštěvu farmy.

    Monolit / The Monolith - 19.9.2017 - 20:20 - 46 min.

    Na popud Jima Cutlera se v kanceláři instaluje zbrusu nový počítač IBM. Firma chystá prezentaci pro řetězec restaurací Burger Chef. Dostane ji na starost Peggy a do jejího týmu je zařazen i Don. Roger se od své bývalé ženy a zetě dozví, že jeho dcera opustila rodinu. Jeho návštěva v komuně hippies však nikam nevede. Don se opije ze vzteku, jak je s ním zacházeno, ale Freddy mu domluví.

    Na útěku / The Runaways - 26.9.2017 - 20:30 - 46 min.

    Kreativci si dělají legraci z komiksu, který potajmu tvoří Lou Avery. Don slíbí pomoct těhotné Stephanii, která se mu telefonicky ozve. Když však přiletí do L.A., dívka už u Megan není. Sejde se s Harrym, který ho varuje, že se ho v agentuře chtějí nadobro zbavit. Don zakusí po mejdanu u Megan kalifornskou sexuální svobodu, ale v duchu už si připravuje výpad proti Cutlerovi a Averymu.

    Strategie / The Strategy - 3.10.2017 - 20:20 - 46 min.

    Bob Benson zjistí, že ohledně Chevroletu dojde k podstatným změnám. Informuje Joan a zároveň ji požádá o ruku. Spíš než ji ale chce zajistit vlastní postavení jako solidního ženatého muže. Peggy připraví kampaň pro Burger Chef, která se líbí Louovi Averymu i Donovi, ten však naznačí, že se možná neubírají tím správným směrem. Pete se pohádá nejen s Trudy, ale i se svou milenkou Bonnií.

    Waterloo / Waterloo - 10.10.2017 - 20:20 - 46 min.

    Všichni v televizi sledují cestu amerických astronautů na Měsíc i následné přistání, při němž Bert Cooper šťastně zavře oči. Don cítí, že jeho pozice v agentuře je ohrožena, a navrhne Peggy, aby udělala prezentaci pro Burger Chef sama. Cutlerův pokus o Donovo vyhození je však s Rogerovou pomocí odvrácen. Nabídka od McCann, která se ocitne na stole, je totiž až svůdně lákavá.

    Odstupné / Severance - 17.10.2017 - 20:20 - 46 min.

    Rozvedený Don se vrátí ke svým mládeneckým zvykům. Má zvláštní sen o Rachel Menkenové, ale zjišťuje, že před nedávnem zemřela. Jeho pozornost přitahuje smutná servírka Diana. Ken Cosgrove dostane padáka, ale rychle získá náhradu v Dow Chemical - postavení šéfa reklamního oddělení po svém tchánovi. Peggy a Joan na vlastní kůži pocítí, jak obtížná bude jejich práce pro McCann.

    Nová záležitost / New Business - 24.10.2017 - 20:20 - 46 min.

    Známá umělkyně Pima Ryanová, která se podílí na jedné kampani, svede Stana a o totéž se pokusí u Peggy. Megan požádá Harryho o pomoc při shánění nového agenta, ale nakonec raději přijme tučný šek od Dona. Marie pomáhá své dceři při stěhování věcí z Donova bytu, čehož se rozhodne využít pro pomstu. Don se sblíží se servírkou Dianou, ale je to jen další vztah, který nemá naději.

    Prognóza / The Forecast - 31.10.2017 - 20:20 - 46 min.

    Don konečně prodá svůj byt. Joan odjíždí na služební cestu do Kalifornie, kde se náhodou seznámí s developerem na odpočinku Richardem. Sally se připravuje na školní výlet, když ji nečekaně navštíví Glen Bishop, který rukuje do Vietnamu. Dívka se stane svědkem nemístného flirtování Betty a později Dona s mnohem mladšími protějšky a její rozčarování z obou rodičů ještě zesiluje.

    Time & Life / Time & Life - 7.11.2017 - 20:20 - 46 min.

    Agentura SC&P zjišťuje, že udržet si autonomii pod vedením McCann Erickson bude asi nad jejich síly. Pokus s přesunutím konfliktních zakázek do jejich kalifornské kanceláře se nezdaří, neboť McCann má svou vizi budoucnosti, která je velmi lukrativní. Peter učiní pokus sblížit se s Trudy, když jejich dceru nevezmou do prestižního předškolního zařízení.

    Ztracený obzor / Lost Horizon - 14.11.2017 - 20:20 - 46 min.

    Všichni se stěhují do budovy McCann Erickson. Joan i Peggy zažívají na vlastní kůži přezíravé chování manažerů velké agentury. Joan se marně pokusí vzepřít, zatímco Peggy se stylizuje do pohrdavě mužské polohy. Don je pozván na prezentaci dietního piva, ale uprostřed schůzky odejde a vydá se autem na západ hledat servírku Dianu Baurovou, která zmizela z New Yorku.

    Cestou mléka a strdí / The Milk and Honey Route - 21.11.2017 - 20:20 - 52 min.

    Když Don nenajde Dianu ve wisconsinském Racine, pokračuje dál na západ. Kvůli závadě auta uvízne v malém motelu kdesi v Oklahomě. Petera navštíví Duck, protože potřebuje pomoct s luxusní aerolinkou Learjet. Don se zúčastní místního setkání válečných veteránů a později je obviněn z krádeže jejich peněz. Betty začíná studovat psychologii na univerzitě, když se dozví, že je nemocná.

    Hovor na výzvu / Person to Person - 28.11.2017 - 20:20 - 55 min.

    Don se dozvídá od Sally o Bettyině nemoci a hledá útěchu u Stephanie v Kalifornii. Odjede s ní do duchovního útulku v Big Sur, ale i tady dostane nápad na reklamu. Joan rozjíždí nový byznys jako producentka reklam, i když tím ohrožuje svůj vztah s Richardem. Peter odlétá se svojí rodinou Learjetem do Wichity. Peggy si ujasní svůj vztah ke Stanovi, zatímco Roger obědvá s Marií v Paříži. Betty, vyrovnaná se svým osudem, pozoruje Sally, jak přebírá v rodině její úlohu.

     


    Hlavní
    ID                                       : 1 (0x1)
    Celý název a cesta                       : U:\Upload\Šílenci z Manhattanu VII\14 Hovor na výzvu.ts
    Formát                                   : MPEG-TS
    Velikost souboru                         : 1,50 GiB
    Duration/String                          : 54mn 32s
    Celkový BitRate                          : 3 942 Kbps

    Video
    ID                                       : 256 (0x100)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Formát                                   : AVC
    Formát/                                  : Advanced Video Codec
    Format_Profile                           : Main@L3.1
    Format_Settings_CABAC/String             : Ano
    Format_Settings_RefFrames/String         : 2 frame
    Format_Settings_GOP                      : M=4, N=50
    CodecID                                  : 27
    Duration/String                          : 54mn 32s
    Bit rate                                 : 3 500 Kbps
    Šířka                                    : 1 280pixely
    Výška                                    : 720pixely
    Poměr stran                              : 16:9
    Frame rate                               : 25,000 fps
    ColorSpace                               : YUV
    ChromaSubsampling                        : 4:2:0
    BitDepth/String                          : 8 bits
    ScanType/String                          : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame)                       : 0.152
    StreamSize/String                        : 1,38 GiB (92%)

    Audio
    ID                                       : 257 (0x101)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Formát                                   : AAC
    Formát/                                  : Advanced Audio Codec
    Format_Version                           : Version 4
    Format_Profile                           : LC
    MuxingMode                               : ADTS
    CodecID                                  : 15
    Duration/String                          : 54mn 32s
    Bit rate                                 : 127 Kbps
    Kanál(y)                                 : 2 kanály
    Channel positions                        : Front: L R
    Sampling rate                            : 48,0 KHz
    Video delay                              : 21ms
    StreamSize/String                        : 49,7 MiB (3%)

    Menu
    ID                                       : 4096 (0x1000)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Duration/String                          : 54mn 32s
    List/String                              : 256 (0x100) (AVC) / 257 (0x101) (AAC)
    ServiceName                              : Service01
    ServiceProvider                          : FFmpeg
    ServiceType                              : digital television











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.142 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 11:04
    sql

    TOPlist